Sok almát kaptunk egy rokontól (sajnos nekünk még nincs almafánk, de ami késik, nem múlik). Amíg jó roppanós volt annyit ettünk belőle, amennyit még soha, aztán jött a konyhai felhasználás.
Konyhai egypercesnek hívom azokat a "szösszeneteket" amihez nem kell sok magyarázat. A rántott almát be kell panírozni, és kisütni.
Ennyi.
Ugye nincs kérdés?
Amióta a feleségem egyszer kipróbálta, hogy palacsintatészta helyett panírozta, azóta csak így készíti. Ugyanis a jó ropogós burok jobban ízlik, mint a bundás almáé.
Fahéjas cukrot nem szórunk rá, mert nekem az a halálom. Meg nem eszek semmiféle süteményt, amire a háziasszony rászórta! És a családban aztán így alakult ki...
Konyhai egypercesnek hívom azokat a "szösszeneteket" amihez nem kell sok magyarázat. A rántott almát be kell panírozni, és kisütni.
Ennyi.
Ugye nincs kérdés?
Amióta a feleségem egyszer kipróbálta, hogy palacsintatészta helyett panírozta, azóta csak így készíti. Ugyanis a jó ropogós burok jobban ízlik, mint a bundás almáé.
Fahéjas cukrot nem szórunk rá, mert nekem az a halálom. Meg nem eszek semmiféle süteményt, amire a háziasszony rászórta! És a családban aztán így alakult ki...
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése