tag:blogger.com,1999:blog-3635011709430605817.post290338016245713660..comments2023-07-27T11:57:17.753+02:00Comments on A Seafalcon főz: Szárított paradicsomSeafalconhttp://www.blogger.com/profile/08783771669905069593noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3635011709430605817.post-44978328959155466982011-08-26T13:52:36.657+02:002011-08-26T13:52:36.657+02:00Örülök, hogy tetszik!Örülök, hogy tetszik!Seafalconhttps://www.blogger.com/profile/08783771669905069593noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3635011709430605817.post-87446138913643441192011-08-26T13:49:47.653+02:002011-08-26T13:49:47.653+02:00Milyen helyesek lettek :)Milyen helyesek lettek :)Biankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3635011709430605817.post-73842291172207599412011-08-18T15:20:37.905+02:002011-08-18T15:20:37.905+02:00Már szárad a napon a következő adag!
Sőt! Olvastam...Már szárad a napon a következő adag!<br />Sőt! Olvastam valahol, hogy a paradicsompasszirmányt is kiszárítják. Most azt is kitettem a napra!<br /><br />Majd az eredményt kiteszem a blogba!Seafalconhttps://www.blogger.com/profile/08783771669905069593noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3635011709430605817.post-75755430149453206312011-08-18T14:54:51.852+02:002011-08-18T14:54:51.852+02:00Éppen kánikula nincs most errefelé (Erdély - tudod...Éppen kánikula nincs most errefelé (Erdély - tudod, én vagyok az "észosztogató" kilencvennapos-ügyben:D:D:D), de azért erősen süt a nap, és én kitettem őket a napra. Amit ad az isten. Remélem, ki tudnak eléggé száradni! Emlékeim szerint tavaly olyan 3 nap után én már beszedtem őket és tettem az olajba. Azért nem kell kiszáradnia még a szusznak is belőlük, mert akkor nem olyan finomak.:)sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3635011709430605817.post-75627077702662820262011-08-18T09:37:51.483+02:002011-08-18T09:37:51.483+02:00De ha napon csinálod, akkor kánikula kell. Hány ór...De ha napon csinálod, akkor kánikula kell. Hány órát kell így aszalni? Mert kipróbálnám én is.Seafalconhttps://www.blogger.com/profile/08783771669905069593noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3635011709430605817.post-56257639936844423642011-08-18T09:33:59.815+02:002011-08-18T09:33:59.815+02:00Nálam is most száradnak, villanysütő híján a napon...Nálam is most száradnak, villanysütő híján a napon. De én csak félbevágtam a paradicsomokat és úgy aszalom. <br />Tavaly készítettem így és én is sok mindenhez felhasználtam. Az olajban halálukig kell ázniuk, különben, gondolom, igen kiszáradnának. Tavaly igaz, keveset csináltam, egy kisebb üvegbe belefért az összes és a biztonság kedvéért a hűtőben tároltam. Nemrég használtam fel az utólját. A legjobb az benne, hogy nagyon kevés kell belőle bármihez, 2-3 fél paradicsom bőven elég egy fogáshoz. Idén piros és sárga aszalódik egyszerre.:)sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.com