tag:blogger.com,1999:blog-3635011709430605817.post2743051547841078039..comments2023-07-27T11:57:17.753+02:00Comments on A Seafalcon főz: Ukrán hallevesSeafalconhttp://www.blogger.com/profile/08783771669905069593noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3635011709430605817.post-31395150405766297902009-10-22T20:46:14.342+02:002009-10-22T20:46:14.342+02:00Az a helyzet, hogy most (két éve) vidéki házunkat ...Az a helyzet, hogy most (két éve) vidéki házunkat újítjuk fel és afféle körülmények között az ember nem igen főz...<br />De azért hamarosan jön más is...Seafalconhttps://www.blogger.com/profile/08783771669905069593noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3635011709430605817.post-64120617380472110082009-10-22T20:24:21.661+02:002009-10-22T20:24:21.661+02:00Üdv a fedélzeten, már jó régen hallottam felőled!
...Üdv a fedélzeten, már jó régen hallottam felőled!<br />Biztos finom ez a leves, én Finnországban ettem hasonlót lazacból, kaporral. Benne főznek diónyi krumplikat, a lét üresen eszik, másodiknak pedig a lazacot kaporral, krumplival és az ő jó sűrű tejfölükkel. Isteni.Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/08834064963289742685noreply@blogger.com