tag:blogger.com,1999:blog-3635011709430605817.post24614277592704189..comments2023-07-27T11:57:17.753+02:00Comments on A Seafalcon főz: SlambucSeafalconhttp://www.blogger.com/profile/08783771669905069593noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3635011709430605817.post-85045612022297944002011-12-14T10:35:50.083+01:002011-12-14T10:35:50.083+01:00Eszter, de én is ezt írom: "Nem ragozom, a pi...Eszter, de én is ezt írom: "Nem ragozom, a pirítás és a forgatás műveletét 32-szer kell elvégezni, és az utolsó után elmondhatod: kész a slambuc."<br /><br />Úgy látszik, elég közel lakunk... :)))Seafalconhttps://www.blogger.com/profile/08783771669905069593noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3635011709430605817.post-51388077534432084712011-12-14T09:38:55.741+01:002011-12-14T09:38:55.741+01:00éN UGYANÍGY CSINÁLOM, CSAK HAGYMA NÉLKÜL, AMIKOR A...éN UGYANÍGY CSINÁLOM, CSAK HAGYMA NÉLKÜL, AMIKOR A TÉSZTA BELEKERÜL MÁR NEM SZABAD KAVARNI, CSAK FORGATNI, 32-SZER. <br />DE AHÁNY HÁZ... .:)Eszterhttps://www.blogger.com/profile/04515220827323797321noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3635011709430605817.post-84140617743126408482011-08-05T21:45:39.696+02:002011-08-05T21:45:39.696+02:00Akkor neki kell állni, oszt főzni kell!Akkor neki kell állni, oszt főzni kell!Seafalconhttps://www.blogger.com/profile/08783771669905069593noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3635011709430605817.post-64005183285277764412011-08-05T13:19:13.805+02:002011-08-05T13:19:13.805+02:00100 éve nem ettem, nagyon finom100 éve nem ettem, nagyon finomBiankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.com