Fehérjenapra készítettem ezt a kaját.
A csirkemellet csíkokra vágtam, és készítettem neki egy kis pácot. Ehhez házi tejszínt használtam, de most nem mutatom meg a szénakaszálógépet, ami a tehénkének vágta a szénát, ami megette, att sok tejet, és én tejszínt szedtem le róla.
A páchoz mustárt, kevés olíva olajat, sót borsot, friss kakukkfüvet és petrezselyemzöldet használtam. Ment a hűtőbe, majd három óra múlva elkészítettem:
Olajat hevítettem a wokban, beleöntöttem a csirkemellet, megszórtam alaposan curryvel és kevés csilivel, és pár perc alatt megsütöttem.
Tálra vele...
A wokban igen kevés olajon megpirítottam külön-külön a csíkokra vágott sárgarépát, a káposztát, és a kelkáposztaleveleket. A cékla maradt nyersen és a csípős paprikát se sütöttem.
Össze kellett kevernem, és kész is volt az ebédem...
Nagyon guszta és finom ebédet rittyentettél össze, a fóliás mérgelődésed után!
VálaszTörlésTetszik a recepted!
VálaszTörlésÉva, előtte!
VálaszTörlésmarisz57, örülök neki.
Szuper finomságot dobtál össze!
VálaszTörlésNagyon szeretem a curryket, főleg a thai jellegűeket - kókusztejjel.
VálaszTörlésAztán hozzá akár csirke, akár garnéla, bármi passzol.
wanna, Hónapok óta, ha bemegyek egy üzletbe mindig kókusztejet keresek, de sehol nem kapok... még a Nagycsarnok melletti Ázsia boltban sem volt éppen... :(((
VálaszTörlésNagyon finom lehetett ez az étel :)
VálaszTörlésPanna, valóban az, én nagyon szeretem az indiai és a kínai stílusban készült kajákat.
VálaszTörlés