Mert attól tartok, hogy valamit nagyon! De bennem van tartás, nem rejtem véka alá, nem szégyellem!
Szóval lassan hónapok óta készülök arra, hogy szilvalekvárt főzök.
Tegnap nekiduráltam magam, és tessék...
Hiába dolgoztam, meg teljesen más lett, mint az asszonykám szilvalekvárja.
Remélem, kapok jó ötleteket, hogy mit lehet vele csinálni?
Esetleg, ha még egyszer (ki)főzném?
Lekvárnak híg,nagyon folyékony,azt gondolom le kell gurítani két torok mandula,és a garatmandula között!!!
VálaszTörlésAkkor gombócba se próbáljam?
VálaszTörlésSzerintem nagyon is nem rontottad el!:) Úgy jó az, ahogy van!:)
VálaszTörlésEgészségedre!:)
Pálinkafáról szedted a szilvát, azért lett folyékony a lekvárod!
VálaszTörlésMáskor szilvafáról szedd a gyömölcsöt, akkor lesz igazi szilvalekvárod. :))))))
Szerintem inkább az asszonyra bízom! Neki sikerült most is!
VálaszTörlés:)))